Socialt ansvar

Socialt ansvar

Speedboatrace Club er en virksomhed med flere grene.

Vi startede sidste år Danmarks første gokart på vand med beliggenhed på Amager, med en dejlig natur, med Amager fælle lige ved siden af og her er højt til loftet. Her kan du komme ud og få en herlig action oplevelse.

Ligeledes er vi meget bevist om vores fælles sociale ansvar for både ældre og unge.

Ved du hvad social økonomisk virksomhed er?

Læs artiklen fra Center for social økonomisk netværk som beskriver hvad Speedboatrace.dk ser er vores sociale ansvar for fremtiden.

Det sociale anvar betyder meget for os bag Speedboatrace, netop derfor ønsker vi aktivt at deltage i CSR opgaverne, som der ligge i det sociale ansvar. Da vi er nye på området, vil vi meget gerne hører fra andre, som er kommet godt igang, for alene er vi intet med sammen er vi noget. Hele vores samfund står over for en kæmpe opgave, som det er at tage vores sociale ansvar alvorligt.

Ældre bliver ofte overladt til sig selv efter, da de ikke længer er på arbejdsmarkede. Her vil vi gerne være med til at bidrage med aktiviteter for ældre. Der nu ved at blive planlagte datoer for ældre frokosterne, læs mere om vores gratis ældre frokoster.

Unges fremtid ser vi ligeledes at der ligger CSR opgaver som bør løftes. Det kursus forløb vi ønsker at bidrage med har noget nyt og andreledes at tilbyde. Er du ung eller arbejder du med unge, hører vi gerne fra dig.

Skulle du gå med lyst til, at bidrage med din viden omkring arbejde med unge, vil vi gerne hører fra dig. Læs mere på unges fremtid.